Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je vrijblijvend in voor de FotoBolwerk nieuwsbrief.

Dan weet je altijd welke cursus of workshop binnenkort start!

Waalstrand Nijmegen bij nacht

Het is weer tijd voor een FotoBolwerk-special!

Fotograferen overdag is voor de meesten wel weggelegd, maar de magie die ontstaat in je foto's wanneer je gaat fotograferen bij het tanende licht is voor velen een spannende ontdekkingstocht. 
FotoBolwerk biedt tijdens deze Nacht van de Nacht een speciale workshop nachtfotografie aan. En weer voor de bijzondere prijs van slechts 59,- euro!

De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker en doven honderden bedrijven en gemeenten lichten van gebouwen en reclameverlichting. 

Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de 13e keer georganiseerd op zaterdag 27 oktober 2018.

Nacht van de Nacht in Nijmegen.
Fotograferen in het donker is leuk, maar nog niet zo eenvoudig. Je hebt te maken met lastige lichtomstandigheden en er zijn grote verschillen tussen licht en donker. Bovendien werk je met statief, wat je een stuk minder snel en wendbaar maakt. Nachtfotografie vereist wat extra vaardigheden. Het is handig als je goed gebruik weet te maken van de mogelijkheden die je camera biedt. Bijvoorbeeld wat betreft belichting, isowaarden en kleurtemperatuur. Fotograferen in het donker geeft je verder de mogelijkheid om te experimenteren met lange sluitertijden.  
Nieuwsgierig? 
Schrijf je dan in voor de Nacht van de Nacht met FotoBolwerk. Wij wandelen de nacht in en fotograferen landschappen en de sterrenhemel in de Ooijpolder.
We starten om 19.00 uur bij Restaurant 23 (De Lindenberg) en om ca. 22.00 uur zijn we weer terug.

Ja, ik schrijf me in voor de Workshop Nachtfotografie!

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je vrijblijvend in voor de FotoBolwerk nieuwsbrief.

Dan weet je altijd welke cursus of workshop binnenkort start!

Vrienden van FotoBolwerk