fbpx

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je vrijblijvend in voor de FotoBolwerk nieuwsbrief.

Dan weet je altijd welke cursus of workshop binnenkort start!

Na haar middelbare school periode begon Hetty Ermers met de opleiding Radiologisch Laborante. Na afronding van die studie werkte ze 8 jaar in klinieken in Gouda en Utrecht. Toen er kinderen kwamen stopte ze met werken om zich een aantal jaren voornamelijk aan haar gezin te wijden.

Daarnaast studeerde ze (Engels), haalde haar onderwijsbevoegdheid en werd buitengewoon ambtenaar van de burgelijke stand, iets wat ze ook nu nog af en toe -en met veel plezier- doet.

 

Toen haar kinderen groter werden besloot ze het roer om te gooien en van haar passie voor fotografie haar beroep te maken. Ze ging opnieuw studeren, aan de FotoAcademie in Amsterdam. In het derde jaar van de opleiding werd ze mentor op de vestiging in Nijmegen. Na de sluiting van deze vestiging werd ze een van de oprichters van FotoBolwerk.

Hetty is een allround fotograaf met een voorkeur voor portret-en reportagefotografie. In haar vrije werk zoekt ze naar de verrassing door beelden op te delen en daarmee in een ander perspectief te plaatsen. Ze is groot bewonderaar van o.a. Steve McCurry.

Op FotoBolwerk verzorgt ze onder andere de cursussen Basisfotografie en Vervolg fotografie. Tevens geeft ze Portfolio- en werkbesprekingen en begeleidt ze de werkgroep Fotografische verdieping.

“Fotograferen vind ik verschrikkelijk leuk, maar misschien nog wel leuker vind ik het om mijn liefde voor fotografie te delen en anderen kennis aan te reiken waardoor hun eigen enthousiasme nog wordt vergroot!”

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je vrijblijvend in voor de FotoBolwerk nieuwsbrief.

Dan weet je altijd welke cursus of workshop binnenkort start!

Vrienden van FotoBolwerk