fbpx

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je vrijblijvend in voor de FotoBolwerk nieuwsbrief.

Dan weet je altijd welke cursus of workshop binnenkort start!

Café aan de hoofdroute door Ygrande

“Eens echt de tijd nemen voor het fotograferen...“

Tot ontwikkeling en verdieping komen, zowel wat techniek als creativiteit betreft. Dit is precies wat een fotografieweek in Frankrijk brengt.

Een week vol fotografie in een mooie, inspirerende en ontspannende omgeving, samen met andere enthousiaste amateurs en semi-professionals. Verdieping van je kennis en je kijken. Alles onder de motiverende begeleiding van de docent.

Je bent 6 dagen lang ongestoord met fotografie bezig; je leert van jezelf en van de anderen. Jouw ontwikkeling en wensen staan centraal. Deze week biedt diverse workshops. Verschillende soorten van fotografie als portret, landschap, macro en stilleven komen op deze manier aan bod.

“...geen foto’s hoeven laten liggen omdat anderen verder willen...”

Voor wie is de week geschikt?

Deze week is geschikt voor zowel de beginnende als voor de al gevorderde fotografie-liefhebber. 
Tijdens deze week gaan we het fascinerende gebied en zijn bewoners fotografisch verkennen en vastleggen. Aan de hand van de gestelde opdrachten ga je aan de slag om je fotografische kijk te verbeteren. De nadruk ligt op het maken van interessant beeld, techniek komt hierbij op de tweede plaats. 
Hierdoor is deze week geschikt voor zowel de beginnende als voor de al gevorderde fotograaf. Door kritisch te kijken naar je eigen resultaten en die van de medecursisten, verrijk je je fotografische beeldtaal en ga je aan een eigen stijl werken.

Algemene Voorwaarden FotoBolwerk

Ja, ik schrijf me in voor de Fotografieweek in Frankrijk!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je vrijblijvend in voor de FotoBolwerk nieuwsbrief.

Dan weet je altijd welke cursus of workshop binnenkort start!

Vrienden van FotoBolwerk