fbpx

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je vrijblijvend in voor de FotoBolwerk nieuwsbrief.

Dan weet je altijd welke cursus of workshop binnenkort start!

Geld voor de Participatieregeling Nijmegen

Wil je graag een fotocursus volgen bij FotoBolwerk en je hebt een laag inkomen?
Goed nieuws! Fotobolwerk doet weer mee met de Meedoen-regeling van de gemeente Nijmegen. Je krijgt maar liefst 15% korting op de reguliere tarieven als je het tegoed van de Meedoen-regeling aan een cursus of workshop bij FotoBolwerk besteed! 

De gemeente Nijmegen vindt het belangrijk dat alle inwoners kunnen meedoen aan culturele en beeldende activiteiten. Daarom vergoedt de gemeente (tot maximaal € 150 per persoon) via de Meedoen-regeling (voorheen de Maatschappelijke participatieregeling Nijmegen) bij het volgen van een workshop of cursus. 
Fotobolwerk is weer de culturele partner in Nijmegen met het aanbod van fotografiecursussen en -workshops voor deze regeling!

Wie komen in aanmerking?

In december 2017 krijgen mensen waarvan de gemeente Nijmegen weet dat zij recht hebben op deze regeling een brief. Ook mensen waarvan zij denken dat zij in aanmerking komen, krijgen bericht met een aanvraagformulier. Inwoners die in december een brief ontvangen van de gemeente over de Meedoen-regeling, kunnen zich inschrijven voor een cursus of workshop bij FotoBolwerk. 

Meer informatie over de Meedoen-regeling

Kies hier een fotocursus

Kies hier een fotoworkshop

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je vrijblijvend in voor de FotoBolwerk nieuwsbrief.

Dan weet je altijd welke cursus of workshop binnenkort start!

Vrienden van FotoBolwerk