Inschrijven nieuwsbrief

 

Fotobolwerk

Je kunt FotoBolwerk telefonisch bereiken tijdens kantooruren:

T 0638213080

Je kunt ook altijd een e-mail sturen. We streven ernaar om je e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoeken kan volgens afspraak of tijdens lesuren op onze leslocatie:

De Vasim
Winselingseweg 87
6541 AH Nijmegen

Routebeschrijving De Vasim

Vanaf S100 De Oversteek

Via de A325 kunt u in Nijmegen Lent, ter hoogte van het treinstation, rechtsaf de Graaf Alardsingel/S100 op. U komt via stadsbrug De Oversteek Nijmegen binnen. Als u de brug over bent komt u bij een rotonde uit. Neem de 1ste afslag, de S101 op. Vervolg de weg naar de Waalbandijk. Neem de eerste afslag links, de Latensteinweg op. De Vasim en de poort tot het Vasimterrein liggen aan uw rechterhand.

Vanaf Keizer Karel rotonde

Neem op de Keizer Karel rotonde de afslag naar de Nassausingel/S101/S102 (richting Weurt/Beuningen/Industrieterrein Noordkanaalhaven). Rijd deze weg af, langs het park, totdat u bij een T-splitsing komt. Ga hier links, de Lange Hezelstraat (S101) op. Neem de 1e afslag rechts, de Weurtseweg (S101) op. Rijd de Weurtseweg af totdat u aan uw rechterhand de Winselingseweg ziet. Als u de Winselingseweg in rijdt, ziet u na 100 meter bij de kruising linkerhand een bord met het logo en adres van Cultuurspinnerij De Vasim. Sla hier linksaf – let op: het rijwielverkeer van de snelfietsroute heeft op deze kruising voorrang! Ga onder de nieuwe brug door. U ziet het gebouw van de Vasim al aan uw rechterhand liggen. Sla de eerste weg rechtsaf (Latensteinweg). De Vasim en de poort tot het Vasimterrein liggen nu aan uw rechterhand.

Vanaf de A73

Als u vanaf de A73 Nijmegen binnenkomt gaat u bij de tweede stoplichten linksaf: u bent nu op de Energieweg. Na twee kleine rotondes (rechtdoor), 2 stoplichten (rechtdoor) en de grote rotonde ‘Industrieplein’ (rechtdoor), komt u bij de grote rotonde ‘Nymaplein’. Neem op deze rotonde de 2e afslag, de Waalbandijk op. Neem de eerste afslag links, de Latensteinweg op. De Vasim en de poort tot het Vasimterrein liggen aan u rechterhand.
Bezoekers activiteiten en kantoren
Sla op de Latensteinweg rechtsaf het terrein van De Vasim op.

Ingang

Cursisten – ingang Noord:
Parkeer de auto op de parkeerplaats langs de Latensteinweg of in de parkeervakken in de Kolk. Loop linksom de Vasim langs Trafo over de Winselingseweg en ga dan het gebouw in bij ingang Noord. Het gebouw aan de linkerkant is de NYMA (nr 16) en aan de rechterkant van de Winselingseweg is de Vasim. Eenmaal binnen bij ingang noord loop je de trap op, linksaf de brug over en weer links. Nr 87 is Fotobolwerk. Je bent er!