fbpx

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je vrijblijvend in voor de FotoBolwerk nieuwsbrief.

Dan weet je altijd welke cursus of workshop binnenkort start!

Geld voor de Participatieregeling Nijmegen

Wil je graag een fotocursus volgen bij FotoBolwerk en je hebt een laag inkomen?
Goed nieuws! Fotobolwerk doet weer mee met de Meedoen-regeling van de gemeente Nijmegen. Je krijgt maar liefst 15% korting op de reguliere tarieven als je het tegoed van de Meedoen-regeling aan een cursus of workshop bij FotoBolwerk besteed! 

fotobus

Je vind het leuk om te fotograferen en wilt daar graag meer over leren? Je twijfelt of de cursus die je hebt gezien op de website geschikt is voor jou? Loop dan eens binnen op de Open Dag van FotoBolwerk.

kerstgroet 2019

De kerstvakantie is begonnen! FotoBolwerk wenst iedereen fijne dagen toe en een goed Nieuwjaar. Dit jaar is onze kerst- en nieuwjaarsgroet een tussenstand van onze verdiepingsgroep die aan het thema "onderweg / de weg" werken. Met dank aan Ferdi, Beate, Janske, Jolanda, Herman en Hanneke.

keuzemodule

Moeite om te kiezen wat je graag wilt leren? Twijfel je of een cursus of workshop wel iets voor je is? Of je wil je ze allemaal?

Lege winkel in Veenendaal

Zoals je misschien wel weet gaat FotoBolwerk na de zomervakantie ook fotocursussen en workshops aanbieden in Veenendaal. Dit doen we in samenwerking met de Volksuniversiteit Veenendaal.  Daarom zal niet alles daar aangeboden worden. Wat gaan we daar wèl aanbieden?

Kalender

Zoek je een leuke, leerzame en inspirerende fotocursus of workshop?
Dan heb je geluk! De nieuwe cursusdata van FotoBolwerk voor na de zomervakantie zijn bekend en staan weer on-line.
We starten dit seizoen nog met een basiscursus en een vervolgcursus overdag en ook het programma voor Veenendaal na de zomer staat erbij!

Kijk hier voor een leuke fotoworkshop of fotocursus.

 

De kerstvakantie is begonnen! FotoBolwerk wenst iedereen fijne dagen toe en een goed Nieuwjaar. Dit keer doen we dat niet met een foto maar met een gezellige video op facebook. Vergeet vooral niet om het volume lekker hard te zetten!

Bekijk de video

Het nieuwe logo van FotoBolwerk

Ons communicatieteam heeft de presentatie van FotoBolwerk grondig tegen het licht gehouden. Nadine en Jana kwamen onder andere tot de conclusie dat ons oude logo niet de uitstraling had die aansluit bij onze identiteit.

Spectrum Veenendaal

FotoBolwerk groeit, en nu we een plaats hebben in Nijmegen, gaan we ook starten in Veenendaal!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je vrijblijvend in voor de FotoBolwerk nieuwsbrief.

Dan weet je altijd welke cursus of workshop binnenkort start!

Vrienden van FotoBolwerk