Inschrijven nieuwsbrief

 

Erfhond door Ank Zonneveld

Foto: Ank Zonneveld

De vervolgcursus is erop gericht een nog betere fotograaf van je te maken. Het draait om licht, licht en nog eens licht of juist het gebrek aan licht. De uitdaging voor de gevorderde fotograaf is om onder alle lichtomstandigheden een goede foto te kunnen maken.

Veel praktijk , veel nieuwe theorie, veel enthousiasme en input van je medestudenten gaan daarvoor zorg dragen. Als je eenmaal de basisbegrippen van het fotograferen in je vingers hebt dan wil je natuurlijk nog meer want een goede foto maken blijft een uitdaging, zeker onder moeilijke lichtomstandigheden. In de vervolgcursus gaan we daar dan ook volop aandacht aan besteden. Licht, belichting, contrast en flitsen komen in deze cursus ruim aan bod.

Je werkt in deze cursus ook aan een zelfgekozen project dat in de loop van de cursus uit moet groeien tot een mooie eindpresentatie in de laatste les.
Praktisch gaan we aan de gang met een avond nachtfotografie (over moeilijke lichtomstandigheden gesproken) en met portretten en de mogelijke belichtingen in de studio.
Kortom: De vervolgcursus maakt een fotograaf met inzicht van je!
Voor wie is de cursus bedoeld? Je bent op je plek bij deze cursus wanneer je al enige tijd fotografeert en je kent de basisprincipes van de fotografie zoals belichting, diafragma en sluitertijd. Je kent de basisinstellingen van je camera als bijvoorbeeld sluitertijdvoorkeuze en witbalans. En natuurlijk ook voor wie de basiscursus heeft gevolgd!

Deze cursus werkt met een deelnemerslijst.
Schrijf je vrijblijvend in voor deze workshop en kom op de deelnemerslijst.
Bij voldoende deelnemers nemen we contact met je op om de datum te plannen.

 

Cursusduur  6 lessen van 2 uur en 2 praktijklessen van 3 uur
Kosten   350,- euro
Docent Aryan Jansen
   
  AVONDGROEPEN
Start groep  Deze cursus werkt met een deelnemerslijst
Vervolgdatums  (datums kunnen nog wijzigen in overleg met de groep) 
   
Locatie Leslocatie studio Fotobolwerk in de Vasim 
  Winselingseweg 87 Nijmegen
   

 

Algemene Voorwaarden FotoBolwerk

Ja, ik schrijf me in voor de vervolgcursus!