Inschrijven nieuwsbrief

 

Moeilijkheid  

De wereld ziet er in het donker heel anders uit dan in het licht... 
Aangezien fotograferen "schrijven met licht" is wordt het vastleggen van die donkere wereld met een camera een hele uitdaging. Wat doe je met de sterke contrasten tussen licht en donker in de stad?

Hoe zet je de wereld op de gevoelige plaat in het donker? Experimenteren met lange sluitertijden, hogere isowaarden, witbalansinstellingen: je probeert het allemaal tijdens deze workshop nachtfotografie. Je wordt uitgedaagd om je onderwerp anders te benaderen, maakt meer dan ooit gebruik van de lichtcompositie, reflecties en ritme. Waarschijnlijk gebruik je voor het eerst een statief met het inzicht wat dat onhandelbare monster voor jou kan bewerkstelligen. Deze workshop bestaat uit 2 lessen. Les één is een korte voorbespreking met techniek-uitleg met aansluitend de praktijkavond. In de tweede les wordt het werk van de praktijkavond besproken.

Om deel te nemen aan deze workshop moet je een statief meenemen. Als je geen statief hebt kun je er één lenen van FotoBolwerk. Deze zijn echter geen lichtgewicht.

Cursusduur 2 lessen van 3 en 2 uur
Kosten 125,- euro 
Docent Aryan Jansen
   
   NIJMEGEN
   
Start Nieuwe datums in voorbereiding
Bespreken Nieuwe datums in voorbereiding
Locatie Leslocatie de Vasim
  Winselingseweg 87 en buitenlocaties
   
  VEENENDAAL
Start Nieuwe datums in voorbereiding
Bespreken Nieuwe datums in voorbereiding
   
Locatie Leslocatie Fort aan de Buursteeg
  Buursteeg 2 Renswoude en buitenlocaties

Algemene Voorwaarden FotoBolwerk

Ja, ik schrijf me in voor de workshop nachtfotografie!